Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 15.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 15.04.20

Сънищата и Луната – сряда – 15.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 22 лунен ден

Сънищата в този лунен ден често са пророчески. Те носят много полезна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще. 

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот. 

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

Луната все още е в знак Козирог и може да сънувате родителите, близки хора, децата, дори някои да са вече починали. Също може да сънувате неща свързани с работата и кариерата.

Сънищата в сряда

Сряда се управлява от планетата Меркурий. Сряда  е ден на знанието, ученето и контактите. 

Сънищата могат да бъдат наситени, ярки, богати на сюжети. Въздушният Меркурий дарява разнообразни, леки и обикновено незапомнящи се сънища. Може в съня ви да се появят хората, с които най-често общувате - познати, приятели, роднини.

Много движения в съня, с често променящи се сюжети, говори за голяма общителност. Ако сънят не е интересен, тогава вероятно не ви достига информация или общуване. 

Ако сънувате път, пътешествие, движение - това показва промяна в живота ви към по-добро, възстановяване.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети