Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 15.07.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 15.07.20

Сънищата и Луната – сряда – 15.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството, състоянието на сексуалната енергия. Ако са приятни, всичко е наред. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми, изискващи своевременно решение.

Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. 

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже минал живот и тогава ще получите пряко напътствие с какво трябва да се справите.

Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън.

Сънища при Луна в Телец

По това време сънищата са особено земни и свързани с материалните аспекти на нашия живот. Сънищата са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. 

Значителна част от сънищата в този период са свързани с плътските радости. През този период може да сънувате главно това, с което трябва да се разделите, това, което ви напуска и няма да се върне. 

Тези сънища не са толкова ясни, но са по-осезаеми - в тях човек не просто вижда нещо, но възприема с всичките си сетива – чувства, мирис, вкус. В тези сънища често се сънува храна, цветя,  плодове, пари и други ценности.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети