Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Значение на сънищата

Хороскоп

Значение на сънищата

Значение на сънищата - Tribune.bg
Снимка:

Ако в съня ви има много емоции

Емоциите (чувства, преживявания) в сънищата са главният признак на тълкуването на съня. В съня те отразяват съдбовни събития и текущото състояние на съзнанието на сънуващия. 

На силните емоционални преживявания (насън) трябва да се обърне специално внимание. Във връзка с емоциите обаче сънят често използва инверсия, обръщайки значенията в обратното. Например да се радваме силно на сън -  тъга, а да плачете - на радост, освобождение. Страхът в съня може да бъде както празен, фалшив, така и да показва предстоящ сериозен и вътрешно-психичен проблем в действителност.

Да обичате себе си и да чувствате любов към себе си – винаги е за добро. Не по-малко значимо е настроението на сънуващия след събуждането. Сюжетът на съня може да бъде много лош и дори трагичен, но ако след такъв нощен сън не изпитвате никакви тежки емоции, вътрешен дискомфорт, болезнени предчувствия и дори чувствате лекота при събуждане, тогава няма да има опасност. 

Невъзможно е да се дадат всички примери в кои случаи емоционалните реакции на сънуващия трябва да се разбират буквално и в кои на обратно. Може би единственият пряк критерий ще бъде общото добро настроение през новия ден - състояние на вътрешен мир, удовлетворение.

Ако сънувате храна

Храната в света на съновиденията се свързва с жизненост, сила, плодородие, любов. Да сънувате прясна храна/свежи продукти (но не яденето им!) винаги е добро - просперитет, удовлетворение. Храната е това, което ни подкрепя и ни дава сила. Храната може да бъде духовна, умствена, емоционална или физическа, а тълкуването на сънищата, в които присъства е изключително важно за човек. 

 Дали са в изобилие, оскъдни, изискани или развалени продукти, степента на свежест - съобщават за бъдещата ситуация, характера на текущите дела или взаимоотношения.  Твърде богата, скъпа, гурме храна може да означава обратното - главно илюзии, нещо нереализируемо. Да приготвяте ястия (пържене, варене, печене) - спорове, препятствия, скандали.

Ако сънувате пари

Въпреки факта, че повечето хора се стремят към непрекъснато печелене на пари, човешкото подсъзнание изпитва известно пренебрежение, снизхождение и отхвърляне на парите. В съня парите (означава получаване на пари в действителност) много често се появяват като незначителни или отрицателни символи - тор, фекалии, хартия, дреболии.

Книжните банкноти (насън) често вещаят измама, неприятности, но те могат да означават и някои инвестиции - допълнителна жизнена енергия, състояние на вдъхновение, придобиване. 

Монетите, буквално означават „дреболии“, нещо незначително (в дела, отношения, придобивания). 

Златни монети - за съжаление могат да означават скръб или по-рядко нещо добро (в зависимост от контекста). 

Старинни монети означават късмет, знания. 

Фалшиви, стари, остарели банкноти (излезли от употреба) – показват измама и самозаблуда. 

Чужда валута -  надежди или разочарования в бизнеса, както и сила и власт.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети