Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 16.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 16.12.20

Сънищата и Луната – сряда – 16.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 2 лунен ден

Днес самите Висши Сили чрез изпратените съновидения се опитват да помогнат при избора на правилния път, така че животът да потече в хармония и единство с останалия свят. Сънищата съветват да се обърне по-голямо внимание на баналните житейски грижи и ежедневието от живота. В края на краищата съдбата ни се състои от дребните неща.

Всяка, дори най-незначителната информация ще бъде полезна и ще има значително влияние върху целия лунен месец, а днешният сън ще помогне за определянето на по-нататъшни действия.

Особено сериозно внимание трябва да обърнат на сънищата в този ден тези, които са на кръстопът, в трудна ситуация и търсят правилното решение: това е сън, който може да  помогне да се излезе от безнадеждното положение.

Луната е в знак Козирог, това увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на днешните сънища.

Най-значими се явяват съновиденията, свързани с изкачване на високо. Можете да се изкачвате на планина, да се возите на асансьор или да преодолявате някакво физическо препятствие. Трябва да запомните, че всичко това е свързано с вашите социални постижения.

Да сънувате, че се качвате нагоре, е предсказание за бърз напредък към богатство и слава; ако слизате надолу, не е добре - може да ви очакват неприятности.

Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.                                                                         


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати