Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – сряда – 17.11.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – сряда – 17.11.2021

Сънищата и луната – сряда – 17.11.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 13 лунен ден

Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки, но въпреки всичко те често ни насочват към това, на което трябва да обърнем специално внимание, на нашите проблеми и нерешени задачи, които е най-добре да се разрешат възможно най-бързо. 

Ако внимателно анализирате образите, които виждате в съня си, може да разберете какво трябва да правите по различен начин, как да промените поведението си, за да решите старите проблеми и да престанете да повтаряте едни и същи грешки.

Сънищата през този период са изпълнени със символика, а понякога е трудно да се запомнят всички детайли. Но старайте се да сте внимателни. В крайна сметка, това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание. 

Тези символи са свързани с нашата способност да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето защо, ако виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, опитайте се да поработите върху себе си. В края на краищата, възможността да се научат нови неща е една от основните характеристики на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, подобрява и да бъде конкурентен в нашия динамично променящ се свят.

Сънищата при Луна в Овен (до 04:20 часа)

Показват състоянието на текущите ви работи и могат да служат като ориентир за тези, които преодоляват труден житейски път към конкретна цел. 

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето, стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Сънищата при Луна в Телец (след 04:20 часа) често са за нещо, свързано с паричните въпроси и самоувереността ни. Луната в този знак ни настройва да получаваме съвети, свързани с финансовия сектор и здравословното състояние и такива качества като спокойствие и увереност, интелектуални способности, прекомерна загриженост за парите и желание за комфорт.

Сънища в сряда

Сряда се управлява от ефирния Меркурий, така че сънищата често са хаотични и незапомнящи се. Струва си да обърнете внимание на тези сънища, в които бягате от преследване или се лутате на закрито в търсене на изход - те показват високо ниво на стрес и загуба на контрол над ситуацията в действителност.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати