Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – сряда – 18.08.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – сряда – 18.08.2021

Сънищата и луната – сряда – 18.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 10 лунен ден

Често в този лунен ден хората имат приятни, приказни и много положителни сънища, тъй като носят силен енергиен заряд. Понякога, дори когато се събудим, ни се иска да задържим спомена за съня. Но уви, сънищата на този ден не са пророчески и не се сбъдват. Те могат да бъдат само информативни.

Често образите, които се появяват в съня, са свързани с нашето семейство, с нашите близки, семейните традиции. Това може да е съпруг или деца, отдавна починали близки хора от рода. Могат също така да отразяват текущото психологическо състояние, това, което ви гнети, или с когото имате напрегнати отношения и главно как да ги решите.

Много рядко, но обикновено точно в десетия лунен ден, който се счита за ден на небесните дарове, при нас в съня може да се появи дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се тълкува правилно, може да ви донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица. Ангелът може да приеме различна форма – ангелска, на човек, на пеперуда, на гълъб или друго. Също така може да ви се появят вашите духовни или физически предци.

Луната е в знак Стрелец

Сънищата на Стрелеца показват възможностите пред нас, освен това, не само за физически пътувания, но и за пътувания на духа и мисълта. Сънищата под този знак могат да бъдат оптимистични и изпълнени с успехи. Те са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки усилията ни в необходимата посока.

Именно през това време от сънищата човек може да събере информация, която при правилно анализиране е в състояние да разкаже повече за смисъла на живота, отколкото някои от мъдреците по света.

Сънищата в Стрелец са още по-важни за онези, които планират да заминат на дълго пътуване или на почивка.

Тъй като през този период интуицията е засилена, хората с по-чувствителна нервна система могат да имат пророчески сънища.

Сънищата в сряда

Тези сънища са под влияние на планетата Меркурий. Сънят, изпратен от тази планета, обикновено е лек, ненатрапчив и мимолетен и бързо се забравя.

Ако все пак сънят е ярък и отчетлив, опитайте се да го запомните във всички детайли, може би ще откриете намек за решаване на проблеми с близкото ви обкръжение или ще ви помогне да намерите "ключът" в отношението с някой, с когото връзката се е объркала.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети