Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 18.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 18.11.20

Снимка:

Сънищата на 4 лунен ден

На този ден може да имате пророчески сънища. Опитайте се да запомните какво сте сънували. Образите, които ще ви се появят през този период, действат един вид като сигнални светлини, като указателни знаци към онези моменти и ситуации, в които можете да направите нещо нередно, да сбъркате. 

При правилно тълкуване, можете да си изясните в кои ситуации трябва да бъдете максимално внимателни и да действате рационално и осъзнато. Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат много тясно свързани с вашия вътрешен и духовен свят. Те показват онези ситуации в живота, от които ще бъде трудно да се намери изход. Но всички образи, които виждате насън, едва ли ще ви помогнат при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Съновиденията на четвъртия лунен ден по правило показват възможността за „изкушение“, тоест в съня е възможно да има ситуацията на „грехопадение”.

Чрез правилното тълкуване на сънищата можете да определите онези места в живота си, в които вероятността да се „препънете“ е най-вероятна. Само не забравяйте, че говорим предимно за вътрешния духовен свят, а не за обществото с неговите материални нужди.

С две думи, сънищата от четвъртия лунен ден ще ви покажат от коя страна на Дървото на познанието за добро или зло се намирате.

Луна в Козирог

За тези, за които работата и кариерата са много важни, има смисъл да обърнат специално внимание на сънищата, които са имали, докато Луната е в знака на Козирог. 

Сънищата в този момент, независимо какви са, дават ръководство на онези, които се стремят да укрепят социалното си положение, да покажат възможностите за професионално израстване. 

Сънища в сряда

Сряда се управлява от ефирния Меркурий, така че сънищата често са хаотични и незапомнящи се. Струва си да обърнете внимание на тези сънища, в които бягате от преследване или се лутате на закрито в търсене на изход - те показват високо ниво на стрес и загуба на контрол над ситуацията в действителност.                                  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още