Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 18.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 18.12.19

Сънищата и Луната – сряда – 18.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 22 лунен ден често са пророчески. Ден на висшата небесна мъдрост. Днес може да получите послание от Висшите сили, ако е нужно такова за вас.

Тези сънища носят много полезна информация, символиката им насочва към съществуващи проблеми или повдигат завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще. 

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако изображенията на сънищата са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие което сте сънували, означава нещо лошо в реалния живот. 

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

 

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време може да са свързани с колегите ви, работното място или здравето. В такива сънища може да подкрепите някого или да сънувате как някой ви помага. Най-силно темата ще се прояви в сънищата на Овните.

Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и да се опитвате да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

Ако сте сънували кошмар в дните на Дева, трябва да се вслушате в собствената си интуиция. Задайте си въпрос : какво е вашето поведение, неподходящо за енергията на този период, за да събуди подобни кошмари? 

Може би затваряте очите си за непосредствените си отговорности, отлагате някакво дело, което трябва да бъде свършено? 

Или може би сте отхвърлили нуждата да помогнете на някого от обкръжението си, въпреки че е трябвало и бихте могли да го направите? 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети