Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 20.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 20.05.20

Сънищата и Луната – сряда – 20.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 05:00 ч. са под влияние на 27 лунен ден

Възможно е да получите откровения в съня си. След като се събудите е възможно да почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се вслушате внимателно в това чувство и да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят. Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънищата след 05:00 ч. са под влияние на 28 лунен ден

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност.

Сънищата в сряда са под влияние на планетата Меркурий.

Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и обикновено незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

Планетата Меркурий не е точен оракул, който ще ви помогне да погледнете в бъдещето, ще разкрие тайните на миналото и ще ви помогне да разберете същността на допуснатите грешки. 

Смята се, че сънищата от третия ден от седмицата се характеризират с многообразие, сънят понякога е разделен на няколко несвързани части. Не забравяйте, че Меркурий влияе върху комуникативните способности на човек, движи го към себеизразяване. Сънищата често говорят за предстоящи срещи, бизнес контакти и нови начинания. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети