Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 22.01.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 22.01.20

Сънищата и Луната – сряда – 22.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Наситен, богат на сюжети и действия сън говори за вашите комуникативни умения

Сънищата от тази нощ се влияят от факта, че вашите интуитивни способности сега са изострени до краен предел. Следователно днес сте отворени за информация отгоре и тя ще се яви в сънищата ви.  Тя може да ви отвари очите за реалността, да ви накара да свалите розовите очила и да ви помогне да разберете какво се случва действително в живота ви. 

Това, което виждате насън, повече характеризира вашия вътрешен свят, показва ви доколко той е в хармония с външния свят, който ви заобикаля. 

Сънищата са твърде символични, прекалено шифровани и кодирани, така че не очаквайте директни отговори на вашите въпроси. Понякога може да ви изглежда, че сънят е напълно положителен, но всъщност да е пряк индикатор за вашите грешки и да ви предупреждава за възможни неприятности. 

Сънищата в сряда

Сряда се управлява от планета Меркурий. Наситен, богат на сюжети и действия сън говори за вашите комуникативни умения.

Ако сте имали спокоен, скучен сън или дори изпълнен с безинтересни ситуации - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

Таро календар на сънищата

Сънищата в този ден са също така под влияние на Отшелника и Върховния жрец. Обърнете внимание какво точно сте сънували. В съня ви може да се появи някой, който да е в ролята на ваш учител, мъдър човек, съветник или вътрешният ви водач.  Те могат да се появят във всякаква форма - чрез образа на някой познат или дори животно. Те ще ви дадат правилния съвет, от който се нуждаете в момента, отговори, които търсите, знание, което ви е необходимо, напътствие. Открийте своето послание.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати