Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 22.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 22.04.20

Снимка:

Сънищата в 28 лунен ден (до 06:37 ч.)

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочи начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ  са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си човек също може да сънува предишен живот. 

Луната продължава да бъде в знак Овен

Сънищата могат да са свързани със собственото „аз“, планове и стремежи за бъдещето, желанието за самореализация. По един или друг начин са свързани с вашия личен успех (или, напротив, с вашите лични провали).

Може да сънувате, че активно действате, бягате някъде, биете се или се борите с някого.

Ако в съня си сте изпитали чувство на безсилие, разочарование и депресия, това почти сигурно отразява невъзможността ви за реализиране в реалния живот.   

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още