Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 22.07.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 22.07.20

Сънищата и Луната – сряда – 22.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Особено сериозно внимание трябва да обърнат на сънищата в този ден тези, които са на кръстопът

Днес чрез изпратените съновидения Висшите Сили се опитват да помогнат при избора на правилния път, така че животът да потече в хармония и единство с останалия свят. Сънищата на втория лунен ден могат да показват пътя, който трябва да изберете, за да решите кармичните си задачи, особено ако тези задачи започват да се проявяват в живота. 

Ето защо в този момент трябва да бъдете особено внимателни към тях. Тези сънища носят указание за работата ви за целия месец. В бъдеще образите, които ще ви дойдат насън, ще бъдат само отражение на това, за което сте мечтали денем. Ето защо е препоръчително да тълкувате съня правилно и да не се страхувате да се изправите пред истината. 

Сънищата разкриват това, което е записано в нашето подсъзнание и което ни води в ежедневието, така че ако ви се открие някоя страна, която на пръв поглед изглежда неприятна и неистинска, помислете за това и се опитайте да работите с възникналия проблем. 

Може да има празни сънища, на които не трябва да се отдава значение. Това означава, че вашите задачи все още не са идентифицирани. Може да не са много приятни, но това няма значение. Преди да си легнете, можете да определите като задача, ако искате да разберете с какво трябва да работите. Ако в този ден сте имали сън, в който не можете да преодолеете някаква пречка, тогава в живота лесно ще я преодолеете.

Всяка, дори най-незначителната информация, ще бъде полезна и ще има значително влияние върху целия лунен месец, а днешният сън ще помогне за определянето на по-нататъшни действия.

Особено сериозно внимание трябва да обърнат на сънищата в този ден тези, които са на кръстопът, в трудна ситуация и търсят правилното решение: това е сън, който може да  помогне да се излезе от безнадеждното положение.

Сънища в сряда

Сряда се управлява от ефирния Меркурий, така че сънищата често са хаотични и незапомнящи се. Струва си да обърнете внимание на тези сънища, в които бягате от преследване или се лутате на закрито в търсене на изход - те показват високо ниво на стрес и загуба на контрол над ситуацията в действителност.      

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети