Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – сряда – 23.03.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – сряда – 23.03.2022

Сънищата и луната – сряда – 23.03.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 21 лунен ден

На този ден сънищата не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот. 

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат доколко сте осъзнати творчески, колко сте способни да чуете себе си и до колко сте готови да се предадете на духовните импулси.

 Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла; не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. По същия начин човек не трябва да се радва на нищо положително, което ще види насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, пълен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво. 

Ако насън сте видели човек да се усмихва или смее, във всяко начинание съдбата ще бъде благоприятна за вас. Сълзи в съня ви обаче говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол. 

Сега само един символ в съня има значение. Ако сънувате нещо свързано с коне, обърнете внимание на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки усилията ни в необходимата посока.  Именно през това време от сънищата човек може да събере информация, която при правилно анализиране е в състояние да разкаже повече за смисъла на живота, отколкото някои от мъдреците по света. 

Стрелец е знак на философията, религията. Сънищата му са пълни с философски смисъл, може да съдържат идеята за вашия земен престой, тоест да разкрият смисъла на живота. Сънищата в този знак се свързват с духовния живот, с пътуванията на духа. Те могат да покажат пътя на хората, напуснали Земята, може би на вашите роднини или вашия собствен духовен път. 

Синият цвят в съня ви може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Сънища в сряда

Сряда се управлява от ефирния Меркурий, така че сънищата често са хаотични и незапомнящи се. Струва си да обърнете внимание на тези сънища, в които бягате от преследване или се лутате на закрито в търсене на изход - те показват високо ниво на стрес и загуба на контрол над ситуацията в действителност.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети