Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 23.09.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 23.09.20

Снимка:

Сънищата на 6 лунен ден

През този период се отваря канал за директна комуникация с Висшите сили на Космоса. Човек получава възможността да възприема тънки потоци от космическа енергия, информация от други измерения.

Всички съновидения, дори привидно най-абстрактните или безсмислените, трябва да се разглеждат като откровение, изпратено свише, тъй като се смята, че шестият лунен ден е време за получаване на откровения, предсказания и наставления от духовни водачи от други равнища на битието.

Сънищата могат да ви сигнализират за недовършени дела, енергийни връзки с миналото, от които трябва да се отървете.  Ако сънувате познат човек, означава, че неразрешен проблем ви свързва с него (възможно е да имате някакъв дълг към него – материален, морален). Може сънищата ви да намекват и за други неразрешени проблеми, които се нуждаят от бързо разрешение.

Не се опитвайте да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте усещанията, които остават след съня. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

Луната е в знак Стрелец

Тъй като през този период интуицията е засилена, хората с по-чувствителна нервна система могат да имат пророчески сънища.

Сънищата при Луна в Стрелец се свързват с духовния живот, с пътуванията на духа. В сънищата ви може да се явят хората, напуснали вече Земята. 

Стрелец е знак на философията, религията и сънищата му са пълни с философски смисъл, може да ви разкрият смисъла на живота.

Сънищата под този знак могат да бъдат оптимистични и изпълнени с успехи.                                                                        


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още