Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 23.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 23.10.19

Сънищата и Луната – сряда – 23.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Смята се, че сънищата от третия ден от седмицата се характеризират с многообразие

Обикновено в 25 лунен ден се сънуват пророчески сънища. На този ден е важно да се използва интуицията при тълкуването на сънищата. Доверете се на вътрешния си глас. Ако сте сънували нещо неприятно тази нощ, прочетете молитва сутринта и се измийте със студена течаща вода (подложете ръцете си от свивките на лактите надолу към дланта на течащата вода), оставете я да отнесе всичко негативно. На водата може да разкажете лошия сън, за да го отнесе.

Сънищата в сряда са под влияние на планетата Меркурий.

Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни и леки, и обикновено незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

Планетата Меркурий не е точен оракул, който ще ви помогне да погледнете в бъдещето, ще разкрие тайните на миналото и ще ви помогне да разберете същността на допуснатите грешки. 

Смята се, че сънищата от третия ден от седмицата се характеризират с многообразие. Сънят понякога е разделен на няколко несвързани части. Не забравяйте, че Меркурий влияе върху комуникативните способности на човек, движи го към себеизразяване. Сънищата често говорят за предстоящи срещи, бизнес контакти и нови начинания. 

Ако сте имали спокоен, скучен сън или дори изпълнен с безинтересни ситуации - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

Енергията на Луната под знака на Лъв често предизвиква образи, свързани с нашите професионални дела, творчески способности и любовни отношения. Анализ на такива сънища ще даде възможност да се осъзнаят редица грешки, допуснати в миналото и да се работи върху тях. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети