Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 24.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 24.02.21

Сънищата и Луната – сряда – 24.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 13 лунен ден

Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки. Но въпреки всичко те често ни насочват към това, на което трябва да обърнем специално внимание, на нашите проблеми и нерешени задачи, които е най-добре да разрешите възможно най-бързо. 

Ако внимателно анализирате образите, които виждате в съня си, може да разберете какво трябва да правите по различен начин, как да промените поведението си, за да решите старите проблеми и да престанете да повтаряте едни и същи грешки.

Сънищата през този период са изпълнени със символика, а понякога е трудно да се запомнят всички детайли. Но старайте се да сте внимателни. В крайна сметка това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание. 

Тези символи са свързани с нашата способност да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето защо, ако виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, опитайте се да поработите върху себе си. В края на краищата възможността да се научат нови неща е една от основните характеристики на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, подобрява и да бъде конкурентен в нашия динамично променящ се свят.

Сънища при Луна в Рак

Тези сънища са свързани с ежедневието, дома, близките, хора от семейството, децата, родителите. Те разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията, които ви свързват с онези, с които сте емоционално много близки. Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Лошите сънища могат да показват къде грешите. Гледайте на тях като на конструктивна критика.

Сънищата в сряда

Сряда се управлява от планетата Меркурий, който  обикновено дарява разнообразни, леки и незапомнящи се сънища. Може да сънувате близки приятели. Наситен, богат на сюжети и действия сън говори за вашите комуникативни умения. Ако сте имали спокоен, скучен сън или дори изпълнен с безинтересни ситуации - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати