Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 24.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 24.06.20

Сънищата и Луната – сряда – 24.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания

Сънищата на 24 число от всеки месец предвещават радост и се сбъдват за две седмици.

Сънищата на 3 лунен ден

Сънищата в този лунен ден се считат за послания, изпратени от Висшите сили. Те искат да споделят с вас информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. След анализиране на получената информация може да се разбере какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Не се учудвайте, ако сънищата ви са били свързани с предателство или изпълнени с агресия. Но има и друга възможност, да сънувате, че се сбъдва ваше съкровено желание.

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така показва липса на хармония с външния свят.

В допълнение към това, решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключа. 

 

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите как ще се развият отношенията ви с някой, когото обичате, възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования. Хората, които са посветени на творческа професия, могат да видят своите професионални постижения и грешки.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители). 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети