Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 24.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 24.07.19

Сънищата и Луната – сряда – 24.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 24-то число от всеки месец предвещават радост и се сбъдват за две седмици

Сънищата във 22 лунен ден често са пророчески. Те носят много полезна информация, символика, насочваща ни към съществуващи проблеми или повдигат завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще. Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Но не се страхувайте, ако изображенията на сънищата са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот.

Сънищата във вторник срещу сряда

Тези сънища са повлияни от планетата Меркурий. Сънят, изпратен от тази планета, обикновено е лек, ненатрапчив и мимолетен и най-вероятно ще го забравите. Ако все пак сънят е ярък и отчетлив, опитайте се да го запомните във всички детайли, може би той ще ви даде намек за решаване на проблеми с близкото ви обкръжение или ще ви помогне да намерите "ключът" в отношението с някой, с когото връзката се е объркала.

Не забравяйте да запишете всичко след събуждане, за да извлечете правилната информация.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети