Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 25.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 25.03.20

Снимка:

Сънищата на 1 лунен ден (до 07:10ч)

Те се считат за пророчески, но само ако имате правилната интерпретация и правилния подход към тях. Не търсете трескаво в съновниците за това, което сте сънували този ден. Подхождайте към този въпрос избирателно.

По-добре е да забравите незабавно за лошите сънища и да не се вкопчвате в тях, тъй като те са склонни да влияят както на вашето настроение, така и на вашето благополучие през целия месец. Няма да можете да контролирате съзнанието си, непрекъснато ще се връщате в мислите си към лошия сън, което не обещава нищо добро. Това ще намали вашата работоспособност, ще развали настроението ви и ще повлияе неблагоприятно на общуването с другите. Затова не се захващайте с тях.

По-добре е да се съсредоточите само върху ярките, приятни образи, които сте видели в съня си. Днес полагаме основата за целия нов лунен месец. Ако се предадете на потока от негативни чувства и мисли - нито едно нещо през текущия месец няма да бъде успешно. И се настройте на позитивна вълна - тогава всичко ще ви спори.

Сънища при Луна в Овен

Тези сънищата са динамични, живи, обикновено са свързани със състезание за нещо, както и връзките с противоположния пол. Те намекват за ситуации и отношения, в които „има война“ и нестабилност, напрежение, съперничество.

Ако обаче под Луната в Овен сте имали сън, в който изпитвате дълбоко чувство на безсилие, разочарование и депресия, това почти сигурно отразява невъзможност за реализиране в реалния живот.

Таро календар на сънищата

Сънищата са под влияние на таро карта Колесницата – те са енергични, изпълнени с движение, показват пътя за бърза промяна, за придвижване към целта.

Тези сънища са емоционални, чувствени, изпълнени с въображение. Може да присъстват еротични мотиви, разкрепостена сексуална фантазия. Това е инстинктивната енергия.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още