Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 25.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 25.12.19

Сънищата и Луната – сряда – 25.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Значение на сънищата в 29 лунен ден

Сънищата са тежки, мъчителни, неприятни, но са лъжливи. Нищо не значат.

Двадесет и деветият лунен ден е твърде близо до критичната точка на целия лунен цикъл - новолунието, следователно е наситен с много енергия. Освен това енергията на този лунен ден е доста тежка и нестабилна, затова е важно да можете да се справите с нея.

29 лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата и като правило те не се сбъдват. Сънищата обаче през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. Не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. Вероятно няма да сте в състояние да изтълкувате правилно съня си, затова не се опитвайте.

 Всичко, което сънувате в този лунен ден, не е нищо повече от игра на вашето подсъзнание. Ще усетите как във вас се надигат тъмните страни на вашата личност и как светлите се извисяват. Ще бъде много трудно да управлявате собствените си емоции и чувства.

Енергията на деня е сложна, тя оставя своя отпечатък върху сънищата. Преди да си легнете, запалете свещ и почистете пространството в дома. През деня се опитайте да поддържате равновесие, добро настроение. 

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата при Луна в Стрелец се свързват с духовния живот, с пътуванията на духа. В сънищата ви може да се явят хората, напуснали вече Земята.

Стрелец е знак на философията, религията. Сънищата му са пълни с философски смисъл, може да съдържат идеята за вашия земен престой, тоест да разкрият смисъла на живота.

Дните на Стрелеца отварят за всеки от нас така наречените „порти” на възможностите, освен това, не само за физически пътувания, но и за пътувания на духа и мисълта.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети