Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 26.02.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 26.02.20

Сънищата и Луната – сряда – 26.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

Сънищата в 3 лунен ден се считат за послания от Висшите сили, които искат да ви предупредят за възможните опасности и действията на неприятелите ви.

Сънищата са особени. Могат да се окажат своеобразна проверка за вашите сили и енергия. Ако ви се присъни, че се борите, сражавате се, преодолявате някакви препятствия, но ви се отдава да надвиете неприятеля, това е добър знак. Означава, че у вас има достатъчно сили да живеете нормално и ефективно, да решавате задачите и проблемите си.

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така показва липса на хармония с външния свят. Ако не ви се удаде да победите, то само шанс може да ви помогне.

Сутринта си спомнете този сън, опитайте се да го запомните, отново го проиграйте в своето въображение все едно, че го презаписвате на видеокасета. Изменете финала чрез щастлив край, в който вие сте победителят.

Чрез този нов създаден образ вие си създавате своеобразна програма на победител, който с времето ще започне да действа успешно не само в сънищата, но и в живота. Това ще стане само при условие, че се научите да „презаписвате” не само неприятните сънища, в които търпите поражение, но и аналогичните ситуации наяве.

В допълнение към това, решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключът. 

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната е в Овен, може да сънувате всичко, което е свързано с този знак: ярки личности, знаменитости, вашите лични намерения, планове, цели, начина ви на действие.

Положението на Луната в личния ви хороскоп показва сферата на живота, към която сънят принадлежи. 

Основният недостатък на Овена е егоцентризмът и ако сте видели сън с предсказание за лоши събития, докато Луната е била в този знак, анализирайте в какво се проявява този егоцентризъм. Не е необходимо веднага да станете щедри и да започнете да раздавате  нещата си. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети