Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 27.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 27.05.20

Снимка:

Сънищата на 5 лунен ден

Ако след сън изпитвате тежко чувство, това е сигурен знак, че е време да промените нещо в живота си. Ако сте плакали на сън, може да се тълкува като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови положителни енергии и ще ви донесе лекота.

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и балансирано в живота и съдбата ви. Има ясна предпоставка за прояви на разточителство, лекомислие, гняв. Сънищата на това лунно денонощие може да бъдат свързани с вашето здраве. Неприятен сън може да е намек за някакво заболяване, за което трябва да се погрижите.

Тълкуването на такива сънища трябва да се прави особено внимателно, защото те отразяват вътрешния свят и състоянието на човека. Дешифрирането на символи и асоциации дава възможност да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното усъвършенстване и развитие или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или постоянно се въртите в кръг в едно положение. Слушайте собствената си интуиция и тя ще ви подскаже как да намерите изход от тази ситуация. Това е период на трансформация на духовното състояние и подготовка за външни промени.

Сънища при Луна в Рак

Сънищата ни през този период са неразривно свързани с темите на дома, домашното огнище. За мнозина работата е втори дом (ако е в добрия смисъл на думата). Отдават й много сила и енергия, прекарват по-голямата част от времето си там, затова за някои сънищата могат да се отнасят за мястото на работа, колеги, приятели от работата.

Всъщност тези сънища разкриват и демонстрират духовните сфери и тънките нишки на отношенията между тези, с които сте свързани емоционално и тези, които са ви близки. В тях може да се види истинската същност на такава връзка, можете да разберете колко е силна, истинска и заслужава ли си.

Не е задължително в съня си да видите лицата на вашите родители или деца, дома си. Но по един или друг начин по-голямата част от сънищата ви ще са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието ви.

Ако сте сънували кошмари в дните на Луна в Рак, може да означават наличието на някаква зависимост, която ви тежи. Възможно е кошмарът през този период да е предупреждение, че прекомерната ви емоционалност няма да ви доведе до нищо добро. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате конструктивна критика или имате зависимост от някого (може би само от нечие мнение).  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още