Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 27.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 27.11.19

Сънищата и Луната – сряда – 27.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънища при 1 лунен ден

В това време може да имате сънища, които ще ви покажат какво ви очаква през започващия лунен месец, но тези сънища са само щрихи и ако не ви е харесал сънят, не се разстройвайте, просто се опитайте да го анализирате и да направите изводи, той ще се разсее от само себе си.

По правило в 1-ви лунен ден от новолунието рядко се сънуват тежки сънища. Ако сънувате нещо хубаво и приятно, това е на радост. Ако насън сте видели каквото искате, не забравяйте да включите това в плана си за лунния месец, който трябва да бъде съставен в първия лунен ден. Някои сънища може да се сбъднат.

Сънищата в сряда

Сряда се управлява от планетата Меркурий. Сънищата могат да бъдат наситени, ярки, богати на сюжети. Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и обикновено незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

Луната е в знак Стрелец

Дните на Стрелеца отварят за всеки от нас така наречените „порти” на възможностите, освен това, не само за физически пътувания, но и за пътувания на духа и мисълта. Сънищата под този знак могат да бъдат оптимистични и изпълнени с успехи.

Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки усилията ни в необходимата посока.  Именно през това време от сънищата човек може да събере информация, която при правилно анализиране е в състояние да разкаже повече за смисъла на живота, отколкото някои от мъдреците по света.

Сънищата в Стрелец са още по-важни за онези, които планират да заминат на дълго пътуване или на почивка.

Тъй като през този период интуицията е засилена, хората с по-чувствителна нервна система могат да имат пророчески сънища.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети