Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 28.04.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 28.04.21

Сънищата и Луната – сряда – 28.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на този лунен ден са пряко свързани с енергийното ни състояние. Ако не знаете как да контролирате енергията, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва хаотично, за поддържане на различни състояния, които не носят чувство на удовлетворение и вътрешен мир.

Енергията на седемнадесетия лунен ден  ще се отрази на вашето подсъзнание: днешните сънища ще кажат на мъдрия и способен човек да чете откровенията, дали той върви по правилния път. Много е важно да запомните не образите, които сте сънували, а емоционалното чувство, което те оставят след събуждането ви.

Ако сънят е бил лек, приятен, дори и да не си спомняте точно какво сте сънували, това може да означава само едно: избраният от вас път е наистина верен.

Но ако сънят ви остави мрачно, тежко усещане, което ви кара да се чувствате неспокойно, вероятно трябва да помислите над живота си и докъде ви води този път, по който сте поели. Най-малкото, трябва да добавите повече творчество и радост към живота си.

Анализирайте предишния си опит, вашите действия, прегледайте някои от вашите ценности и идеали. Може би е време най-накрая да започнете да работите върху грешките, които са изкривили живота ви? Тежките сънища в седемнадесетия лунен ден са само доказателство за това.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на енергия или обратно, къде не е разумно да я изразходвате.

Луната е в знак Скорпион

Сънищата често са с мистични теми. Информацията, която идва в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз“.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, желания отразяват емоционалното ни бреме.

По това време може да сънувате починали хора, погребение. Възможно е да сънувате нещо много неприятно, нещо, което не бихте искали после да си спомняте или просто искате бързо да забравите.

Сънищата в сряда

Сряда  е ден на знанието, ученето и контактите.  Сънищата могат да бъдат наситени, ярки, богати на сюжети. Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и незапомнящи се сънища. Може в съня ви да се появят хората, с които най-често общувате - познати, приятели, роднини.

Много действия в съня, с често променящи се сюжети, говорят за голяма общителност. Ако сънят не е интересен, тогава вероятно не ви достига информация или общуване. 

Ако сънувате път, пътешествие, движение - това показва промяна в живота ви към по-добро, възстановяване.                                                        


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати