Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 28.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 28.10.20

Сънищата и Луната – сряда – 28.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 12 лунен ден

Свещеният Граал не може да пренебрегне сънищата на човек без да остави отпечатък в тях. Сънищата от дванадесетия лунен ден показват на човека грешките му, за които той може дори да не знае. Те отразяват личното духовно израстване. При правилно тълкуване ще можете да разберете какви вътрешни конфликти имате, които ви отделят от божествения източник на благодат.

Ако сънищата ви в този ден са от чисто материално естество, това означава, че е време да спрете и да си спомните за изгубената си душа. Не бива обаче да се радвате, дори ако сънят има изключително духовно съдържание: време е да спрете да се навъртате в облаците, да се върнете на грешната земя и да постигнете хармония на душата и тялото.

Внимателно анализирайте сънищата си, за да разберете как да живеете в хармония със себе си в реалния свят, как да успявате да поддържате правилния баланс между материалното и духовното.

За тези, които са посветили живота си на различни духовни практики, невероятни откровения могат да дойдат в сънищата им на този ден.

Особено отделете внимание на такива символи като облаци, небе, планина, море, църква, светии. Те като правило са ключови моменти към сънищата.

Сънища при Луна в знак Риби

Дълбочините на нашата психика се контролират от знака Риби и когато Луната е тук, всеки от нас вижда насън своята душа. 

Като правило, сънищата в Риби не са много спокойни и без значение какво сънувате, сънят отразява вашето вътрешно състояние, всичко, което смущава душата ви или я радва, приземява или вдъхновява.

Сънищата под Риби имат дълбок смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, които ще искате да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали правилния път. Ако сте имали спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. 

По-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени. Много е вероятно да сънувате приказни герои и ситуации, които не съществуват в реалността.                                                                                                        


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети