Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – сряда – 29 юни 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – сряда – 29 юни 2022

Сънищата и луната – сряда – 29 юни 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Не е подходящо за тълкуването на сънищата, сега не се сбъдват. Но затова пък могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Всичко, което сте сънували, не е нищо повече от игра на подсъзнанието. Образите, които се появяват са свързани със „сенчестата“ страна на нашата личност, за която знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Образите на съня през този период трябва да бъдат внимателно анализирани и разработени. Те показват проблеми, които се опитваме да отстраним. Неразрешени, те просто се натрупват и оказват постоянен натиск върху подсъзнанието. По същата причина се отнасяйте към тях с необходимото уважение и сериозност.

Не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

В древните мистични школи било обичайно да извършват ритуали на различни очистващи практики. Например палели огньове или свещи, които да горят през по-голямата част на деня. След угасване на огъня пепелта била заравяна на дълбоко в земята, тъй като се смятало, че в пламъка са изгорени много зли духове и вредни същества, а пепелта е трябвало да бъде заровена, за да не може повече да бъде намерена. Може да извършите подобен ритуал, ако сте сънували някой кошмар.

Сънища при Луна в знак Рак

При Луна в Рак има важни сънища, те обикновено са дълги, често са „многосерийни“, уж се събуждате от тях, но всъщност попадате от един сън в друг. Тези сънища показват основните причини за събитията в живота ви, корените на проблемите в ранна детска възраст или дори вида на карма.

По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите. Всъщност сънищата разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна.

Таро календар на сънищата

Тройка Мечове - Психично страдание, трансформация, мъдрост, произтичаща от страданието. Картата символизира душевно страдание и всички знаем колко тясно са преплетени любовта и тъгата. Психичното страдание може да трансформира способността ви да обичате. Тройка Мечове може да показва любовен триъгълник и страданието, което хората изпитват, когато се разпаднат отношенията, или временна раздяла, която в крайна сметка води до подобрения.


Етикети луната
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети