Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – сряда – 29.09.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – сряда – 29.09.2021

Снимка:

Сънищата на 23 лунен ден

В този лунен ден често сънищата са тревожни, неприятни, болезнени, може да се събудите потиснати, но не приемайте нищо буквално. Те могат да отразят ваш вътрешен конфликт, създаден поради отхвърлянето на вашата същност или промени, които се случват както вътре във вас, така и наоколо.

Сънищата в този лунен ден са измамни и дори противоположни на реалността. По правило всичко се случва наобратно. Ако сънувате нещо трагично и лошо, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или близките ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънища са свързани с вътрешния свят и чрез тях подсъзнателният ум се опитва да предаде важна информация. При по-внимателен анализ на сънищата можете да откриете неочакван изход от ситуация, която дълго време ви  е притеснявала.

Единственият недостатък на такива сънища е, че са много трудни за правилно тълкуване. Пълни са със символи и знаци, повечето от които нямат значение. Ето защо, ако не сте в състояние да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре, отколкото фалшиво тълкуване на сън и вярата в него.

Сънища при Луна в Рак

В дните, когато Луната е в този знак, може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите. Всъщност сънищата в Рак разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки.

В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка, можете да разберете колко е силна. По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Ако сте имали от последните, не се плашете, ами внимателно ги анализирайте, какво е тяхното послание. Може да показват къде грешите, може би показват, че сте станали прекалено емоционални и това няма да доведе до нищо добро. Гледайте на тях като на конструктивна критика.

Сънищата в сряда

Сряда се управлява от планетата Меркурий. Ден на знанието, ученето и контактите. Сънищата могат да бъдат наситени, ярки, богати на сюжети. Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и  незапомнящи се сънища. Може в съня ви да се появят хората, с които най-често общувате - познати, приятели, роднини.

Много движение в съня, с често променящи се сюжети, говори за голяма общителност. Ако сънувате път, пътешествие, движение - това показва промяна в живота ви към по-добро, възстановяване.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема