Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната- сряда – 03.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната- сряда – 03.03.21

Снимка:

Сънищата на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден обикновено не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески.  Могат да бъдат доста вдъхновяващи. Този лунен ден е наситен с много енергия, носи в себе си творческо начало.

Сънищата ще ви покажат свързваща нишка, която обединява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Тоест, дават възможност да погледнете живота си отвисоко, да направите един поглед върху цялата подсъзнателна дейност.

На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в интуицията си и да се свърже със стремежите както на душата, така и на тялото си.

Сънищата са в състояние да отворят очите на човек за много неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от съвсем различна гледна точка.

Ако се разтълкуват правилно тези сънища, могат да ви покажат вашата личност от всички страни: както положителните проявления, така и отрицателните - всички ще намерят изход тази нощ. Бъдете подготвени за факта, че тези откровения може да не са твърде приятни, но това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се промените. Сънищата в 20 лунен ден показват още кармични ситуации и причинно-следствените връзки.

 

Сънища при Луната в знак Скорпион

Тези сънища могат да са изпълнени с мистика. Информацията в тях може да бъде трудна за анализиране поради емоциите които присъстват в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”. Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме.

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, какво трябва да се промени и на кое трябва да се обърне внимание.

 

Таро календар на сънищата

Рицар на жезлите - Страсти, спорове, гореща кръв, нетърпение и емоционален глад. Пламък на любовна страст или обратно, ожесточена конфронтация. Това може да присъства в сюжета на вашите сънища.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още