Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 30.06.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 30.06.21

Сънищата и Луната – сряда – 30.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден обикновено не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески.  Могат да бъдат доста вдъхновяващи. Този лунен ден е наситен с много енергия, носи в себе си творческо начало.

Сънищата ще ви покажат свързващата нишка, която обединява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Тоест, дават възможност да погледнете живота си отвисоко, да направите един поглед върху цялата подсъзнателна дейност. 

На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в интуицията си и да се свърже със стремежите както на душата, така и на тялото си.

Сънищата са в състояние да отворят очите на човек за много неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от съвсем различна гледна точка.

Ако се разтълкуват правилно, тези сънища могат да ви покажат вашата личност от всички страни: както положителните проявления, така и отрицателните - всички ще намерят изход тази нощ. Бъдете подготвени за факта, че тези откровения може да не са твърде приятни, но това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се промените. 

Сънищата в 20 лунен ден показват още кармични ситуации и причинно-следствените връзки.

Сънища при Луна в Риби

Движението на Луната в знак Риби има специален ефект върху хората. Може да донесе творчески или мистични сънища. Тъй като знакът Риби управлява дълбоките води на душите ни, могат да бъдат много неспокойни. 

Ако сте имали лош сън под този знак, ще разберете, че сте започнали да реагирате болезнено на трудности и неприятности, че душата ви може да боледува. 

Ако сънят ви е бил спокоен и красив, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. 

Сънищата в сряда

Сряда се управлява от планетата Меркурий. Сряда  е ден на знанието, ученето и контактите. 

Сънищата могат да бъдат наситени, ярки, богати на сюжети. Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и незапомнящи се сънища. Може в съня ви да се появят хората, с които най-често общувате - познати, приятели, роднини.

Много движение в съня, с често променящи се сюжети, говори за голяма общителност. Ако сънят не е интересен, тогава вероятно не ви достига информация или общуване. 

Ако сънувате път, пътешествие, движение - това показва промяна в живота ви към по-добро, възстановяване.                                                       


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети