Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 30.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 30.10.19

Сънищата и Луната – сряда – 30.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 3 лунен ден

Сънищата в 3 лунен ден се считат за послания от Висшите сили. Те искат да споделят с вас информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви.   След анализиране на получената информация може да се разбере какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

В допълнение към това, решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрито в тези сънища. Потърсете ключът. 

Сънищата в сряда

Сряда се управлява от планета Меркурий. Наситен, богат на сюжети и действия сън говори за вашите комуникативни умения. Те ще могат да ви научат на много неща по ненатрапчив начин.

Ако сте имали спокоен, скучен сън или дори изпълнен с безинтересни ситуации - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни и леки, и обикновено незапомнящи се сънища. Но ако все още помните съня - когато го тълкувате, ще получите информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

Сънища при Луна в Стрелец

Дните на Стрелеца отварят за всеки от нас така наречените „порти” на възможностите, освен това, не само за физически пътувания, но и за пътувания на духа и мисълта. 

Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки усилията ни в необходимата посока.  Именно през това време от сънищата човек може да събере информация, която при правилно анализиране е в състояние да разкаже повече за смисъла на живота, отколкото някои от мъдреците по света. 

Сънищата в Стрелец са още по-важни за онези, които планират да заминат на дълго пътуване или на почивка.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети