Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда – 31.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда – 31.03.21

Снимка:

Сънищата за 18 лунен ден трябва да се възприемат като огледално отражение на това кои сме в момента. Несъответствието между реалния ни образ и образа на съня говори за нарушаване на хармонията на нашето същество, на разединяването между желанието и реалността, че не сме в състояние да осъзнаем своята цялост. И поради това нашата двойственост влошава живота ни.

Ако правилно интерпретирате сънуваните символи от дадения лунен период, ще можете ясно да разберете върху какво трябва да работите, за да постигнете хармония. Така например, ако в живота си сте тих и спокоен човек, а в сънищата се появявате под формата на негодник, то в действителност трябва да проявите повече активност. Може би се страхувате от истинската си същност и сте тихи в живота, не защото такъв е вашият характер, а поради страха да не се окажете в непечеливша ситуация. Страхувате се да изглеждате нелепо, смешно, страхувате се да играете. Трябва да активирате втората си половина и тогава „добро“ и „зло“ ще се слеят у вас в хармоничен съюз. Ще започнете да реагирате адекватно на всяко събитие - когато е необходимо спокойствие или напористост.

Луната е в знак Скорпион

Затова сънищата могат да са изпълнени с много мистика. Понякога приличат на заплетени загадки или студио Х. Информацията, която пристига в този период чрез съня, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз“.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме. 

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание. 

По това време може да сънувате починали хора, погребение. Възможно е да сънувате нещо много неприятно, нещо, което не бихте искали после да си спомняте или просто бихте искали бързо да забравите.

Сънищата в сряда

Тези сънища са под влияние на планетата Меркурий. Сънят, изпратен от тази планета, обикновено е лек, ненатрапчив и мимолетен, и бързо се забравя. 

Ако все пак сънят е ярък и отчетлив, опитайте се да го запомните във всички детайли, може би ще откриете намек за решаване на проблеми с близкото ви обкръжение или ще ви помогне да намерите „ключа“ в отношението с някой, с когото връзката се е объркала.                                                                                                                               


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още