Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – сряда– 23.06.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – сряда– 23.06.21

Сънищата и Луната – сряда– 23.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 13 лунен ден

Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки. Те често ни насочват към нашите проблеми и нерешени задачи, на които е най-добре да се обърне внимание възможно най-бързо.

Ако внимателно анализирате образите, които виждате в съня си, може да разберете какво трябва да правите по нов и различен начин, как да промените поведението си, за да решите старите проблеми и да престанете да настъпвате едно и също гребло в живота.

Сънищата през този период са изпълнени със символика, а понякога е трудно да се запомнят всички детайли.  В крайна сметка, това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание.

Тези символи са свързани с нашата способност да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето защо, ако виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, опитайте се да поработите върху себе си. В края на краищата, възможността да се научат нови неща е една от основните характеристики на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, подобрява и да бъде конкурентен в нашия динамично променящ се свят.

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата при Луна в Стрелец се свързват с духовния живот. В тях може да ви се явят хората, напуснали вече Земята.

Дните на Стрелеца отварят за всеки от нас така наречените „порти” на възможностите, освен това, не само за физически пътувания, но и за пътувания на духа и мисълта.

Тъй като през този период интуицията е засилена, хората с по-чувствителна нервна система могат да имат пророчески сънища.

Синият цвят в съня ви може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Сънищата в сряда

Сряда се управлява от планета Меркурий. Наситен, богат на сюжети и действия сън говори за вашите комуникативни умения. Скоро може да имате нови приятели, които ще могат да ви научат на много неща по ненатрапчив начин.

Ако сънят е бил спокоен, скучен или дори изпълнен с безинтересни ситуации - скоро ще изпитате липса на информация и никой няма да може да ви помогне.

Въздушният Меркурий обикновено дарява разнообразни, леки и обикновено сънища, които не помните. Но ако все още имате спомен от съня - когато го тълкувате, ще получите важна информация за тези, с които често общувате (познати, приятели, роднини).

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети