Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 05.01.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 05.01.21

Сънищата и Луната – вторник – 05.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 22 лунен ден

Сънищата в този лунен ден често са пророчески. Те носят много полезна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще. 

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот. 

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време може да са свързани с колегите ви, работното място или здравето. В такива сънища може да сънувате как подкрепяте някого или как някой на вас ви помага. Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и да се опитвате да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

Сънищата във вторник

Огненият Марс е управител на вторника. Сънищата на този ден отразяват вашите лични желания и стремежи. Като мъжка планета Марс също се смята за планета воин, така че сънищата могат да съдържат скандали и борби за надмощие.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха, а скандали в живота ви няма да има в близко бъдеще.

Ако виждате в съня си остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.

Ако сънят ви е бил неприятен, това говори за преобладаване на егоистичните желания и високо самочувствие.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати