Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 05.10.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 05.10.2021

Сънищата и луната – вторник – 05.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 05:53 часа са под влияние на 28 лунен ден

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера и начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си човек също може да види какъв е бил в предишния си живот. 

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време може да са свързани с колегите ви, работното място или здравето. В такива сънища може да сънувате как подкрепяте някого или как някой на вас ви помага. Най-силно темата ще се прояви в сънищата на Овните.

Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и не се опитвайте да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

Сънищата на Дева, независимо от техния сюжет, показват вашите отговорности и задължения, какво трябва да направите, за да бъдете реализирани и как да го направите.

Сънищата във вторник

Вторник е денят, управляван от войнствения Марс. Това е планетата, която ни насочва и направлява да се движим само „нагоре“ и само напред.

Ако имате големи планове, сънят може да символизира вашия стремеж за постигане на целта ви, както и може да олицетворява пътя ви към себереализация и саморазвитие.

Ако в деня под управление на Марс сте имали неприятен, тежък и мрачен сън, може би това е знак и предупреждение за предстоящи конфликти, кавги и дори заговор срещу вас.

Ако напротив, сънят е ярък, лек и непринуден, може да се смята за знак, че неприятностите остават настрана, а малките проблеми ще се решат сами или ще имате достатъчно опит и сила, за да ги решите с едно щракване на пръстите си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати