Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 10.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 10.12.19

Сънищата и Луната – вторник – 10.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата ви от днес принадлежат на 14 лунен ден

Сънищата на този ден не се сбъдват. Не се разстройвайте, ако сте сънували тежък или тъжен сън. Не му придавайте голямо значение, тъй като образите, които сте видели, вероятно са само игра на вашето подсъзнание.

Не търсете отговори на сънищата си в този лунен ден във външни източници, всички отговори вече са вътре във вас. Не е необходимо да търсите скрити символи и знаци в тях и да четете различни съновници. По-добре опитайте да погледнете вътре в себе си.

Образите, които идват при нас чрез съня в този ден, са отражение на нашия вътрешен свят, който по никакъв начин не е свързан с външния свят. Те ни насочват към някои аспекти на нашата личност, които изискват специално внимание сега. Може би трябва да поработите върху някои отделни черти на вашия характер, да промените нещо в него, да се откажете от някои принципи и навици.

Сънищата във вторник

Вторник е денят, управляван от войнствения Марс. Това е планетата, която ни насочва и направлява да се движим само нагоре и само напред.

Ако имате големи планове, тогава сънят във вторник може да символизира вашия стремеж за постигане на целта ви, както и може да олицетворява пътя ви към себереализация и саморазвитие.

Ако в деня под управление на Марс сте имали неприятен, тежък и мрачен сън, може би това е знак и предупреждение за предстоящи конфликти, кавги и дори заговор срещу вас.

Ако, напротив, сънят е ярък, лек и непринуден, може да се смята за знак, че неприятностите остават настрана, а малките проблеми ще се решат сами или ще имате достатъчно опит и сила, за да ги решите с едно щракване на пръстите си.

Обърнете внимание на съня, особено ако е цветен и запомнящ се. Такива сънища могат да бъдат предвестници на значителни промени в живота.

Ако сънят е неспокоен и не успеете да си починете, помислете за малко почивка в реалния живот.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети