Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 01.02.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 01.02.2022

Сънищата и луната – вторник – 01.02.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден (до 07:47ч)

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

Сънищата са под влияние на Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Често се сънуват така наречените космически сънища (съкровени сънища), следователно, много тайни могат да ви се разкрият. 

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни предоставят конкретна информация. Понякога това е информация за необходимите действия, които трябва да се предприемат и съответстват на духа на Водолея; друг път разкриват информация за хора, които познаваме. 

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или предавате знания. Лесно намирате общ език с хора със сходни интереси.

Сънищата във вторник

Огненият Марс е управител на вторника. Сънищата на този ден отразяват вашите лични желания и стремежи. Като мъжка планета, Марс също се смята за планета воин, така че сънищата могат да са изпълнени с напрежение, скандали и борби за надмощие.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха, а скандали в живота ви няма да има в близко бъдеще.

Ако виждате в съня си остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.

Ако сънят ви е бил неприятен, това говори за преобладаване на егоистичните желания и високо самочувствие.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети