Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 01.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 01.12.20

Сънищата и Луната – вторник – 01.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 17 лунен ден

Сънищата на този лунен ден са пряко свързани с вашето енергийно състояние. Ако не знаете как да контролирате енергията, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва хаотично за поддържане на различни състояния, които не носят чувство на удовлетворение и вътрешен мир.

Сънищата в този период са значителни. Важно е не само съдържанието на съня, колкото чувството, което оставят след събуждане.

Ако сънят е приятен, тогава няма причина да търсите тълкувание. Ако след събуждане се чувствате добре, това означава, че животът ви върви в правилна посока и можете да разчитате на реализацията си в отношенията с хората.

Ако след събуждане на душата ви е тягостно или тревожно, това означава, че сте твърде затворени и трябва да преосмислите някои от вашите житейски позиции. Най-малкото, трябва да добавите повече творчество и радост към живота си.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това в кой знак е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на енергия или обратно, къде не е разумно да я изразходвате.

Сънища при Луна в Близнаци

Може да сънувате хора, които могат да окажат влияние върху по-късен етап от живота ви. Често сънищата съдържат указания, с помощта на които можете да разберете какво още трябва да научите в този живот. 

Сънищата, които ви посещават в дните на Близнаци, по някакъв начин са свързани с приятелите, с хората, с които ви е приятно да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Също така те вероятно ще са леки и приятни, „въздушни“, с бързо сменящи се образи и сцени.

Сънищата във вторник

Вторник се управлява от Марс - мъжка планета и доста агресивна, отговорна за личните стремежи на човека. Сънищата често съдържат много действия или събития. Те могат да отразяват най-съкровените желания или да подскажат как да преодолеем препятствията в реалния живот.

Ако сънят във вторник не съдържа активен сюжет, това показва липса на сила в действителност.                                                                  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп