Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 02.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 02.03.21

Снимка:

Сънищата на 19 лунен ден

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е твърде лесно да се направи погрешно заключение след съня, затова се препоръчва сънищата попадащи в този лунен ден да не се тълкуват, ако нямате опит в това.

Тези сънища са вдъхновени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, оплаквания и психологически наранявания „изпълзяват“ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или дори плашещи събития и образи.

Тази нощ съновиденията са силно повлияни от интуицията ни. В такива сънища често се крие указание, което ни позволява да разберем дали сме на правилния път на духовното си развитие.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви  илюзии, то днес в съня ви ще се прояви този проблем. Тук се крие ключът и ако успеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва особено да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и как се справяте с него. Това ще бъде пряко доказателство дали имате достатъчно вътрешна енергия, за да се борите в реалния живот.

Сънищата при Луна във Везни

Луната все още е във Везни и сънищата са под влияние на Венера и може да са свързани с партньорските отношенията, както лични, така и делови. Могат също да са отражение на ваши колебания, съмнения, избори.

Таро календар на сънищата

10 жезли – Сънищата ви може да отразяват дълбока умора, безнадежност. Най-вероятно отдавна страдате от самота и не виждате изход от вашата ситуация. Или имате партньор, но с него имате такива проблеми, че отново не виждате изход. Сънят ви, при правилно тълкуване, ще ви подскаже, че е най-добре да си дадете почивка, да си тръгнете или ако това не е възможно, да се наблюдавате внимателно, за да не си позволите да се разпаднете и да унищожите това, което все още е добро във връзката ви.                                                                                                                          


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още