Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 02.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 02.06.20

Сънищата и Луната – вторник – 02.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 11 лунен ден

Концентрацията на енергия по това време е толкова висока, лунният ден е доста сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение.

На този ден сънищата рядко означават нещо. Все пак някои сънища от тази нощ или сутрин ще ви разкажат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако имате ярки и активни сънища, в които се случват много неща, различни събития, тогава живеете в хармония и всичко е наред в живота ви.

Ако обаче сънищата ви са статични, скучни, без емоции, няма много действия, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае. Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. 

Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Луната е в знак Везни и под влияние на Венера.

Сънищата по това време отразяват проблемите ни в отношенията или желанието ни за връзка.

Ако в съня ви преобладава червеният цвят, може да означава, че връзката ви е пред скъсване или тази пропаст вече е настъпила. Обикновено „червените“ сънища в дните на Везни показват, че сте стигнали до крайности при решаването на определени въпроси; може би сте избрали твърде трудна позиция в отношенията с партньорите или те ви оказват някакъв натиск.

„Оранжеви” сънища предизвикват усещане за топлина, което в контекста на престоя на Луната във Везни дава надежда за подобряване на отношенията с определени хора и създаване на добри партньорства или обещава скорошното им появяване. 

Не е лесно да се тълкуват "зелените" сънища в дните на Везни. Те могат да предвещават появата в живота ви на хора, с които ще бъде лесно и интересно. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети