Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 02.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 02.07.19

Сънищата и Луната – вторник – 02.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

В 22:17ч има новолуние

29 лунен ден - Сънищата на този лунен ден разказват на човек за процесите, които се случват в неговото подсъзнание, това е така наречената „тъмна” страна на нашата личност, която изисква внимание. Образите на съня от този период трябва да бъдат внимателно разгледани и анализирани, тъй като показват проблемите, от които се опитваме да се отървем. Неразрешени, те само се натрупват и създават постоянно напрежение в нашето подсъзнание. По тази причина се отнасяйте с уважение към тях.

Вторник е денят на Марс, който кара човек упорито да се движи напред и да постига цели, подтиква го към големи неща. Сънищата в ранните часове на вторник олицетворяват желанието ни за саморазвитие.

Марс е планетата на бога на войната, затова, ако сънят е бил мрачен, потискащ и дори угнетяващ, той може да предупреждава за приближаване на сгъстени облаци над главата ви, предстоящ скандал или конфликт.

Ако сънят е бил спокоен и хубав, неприятностите ще ви отминат и нищо няма да застане на пътя ви към целта. Сега е добро време да действате смело и решително, имате достатъчно сила и находчивост, за да решавате проблеми и да правите няколко неща едновременно.

Днес в 22:17ч има новолуние.

По това време цялата енергия се подновява, включително и лунната. В този период собствените мисли твърде често преминават в сънищата ни и се развиват вече там. По този начин може да си спомните нещо важно, отдавна забравено и което ще стане полезно в близко бъдеще.

Сънищата ще помогнат да се намери решение на всички натрупани проблеми и ситуации, от които преди това не сте виждали изход. По време на новолуние има пълно обновяване и прераждане на всичко живо, така че защо да не се възползвате от предлагания шанс и да не планирате така желаното щастие за бъдещето.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети