Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 03.08.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 03.08.2021

Сънищата и луната – вторник – 03.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

В 25 лунен ден е възможно да сънувате пророчески сънища. Ден за дълбоко потапяне във вътрешният свят.

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. 

Сънят веднага след полунощ може да се окаже пророчески и на него следва да се обърне внимание.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Ако сте имали лош сън през нощта, то е нужно сутринта като станете веднага да се помолите. Пуснете крана със студена вода (или идете на брега на реката) и разкажете своя сън на течащата вода. Тя ще отнесе без следа всичко негативно и лошият сън нищо няма да ви причини.

Сънищата  при Луна в Близнаци

Леки и приятни, „въздушни”, с бързо сменящи се образи и сцени. Обикновено са свързани с приятелите ви, с хората, с които искате да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Сънищата през този период могат да покажат как обкръжението ви се отнася към вас в реалността, тяхното отношение към личността ви. 

Кошмар или просто неприятен сън може да означава, че сте проявили неподходящо и повърхностно отношение към хора, събития, информация, знаци.

Сънищата във вторник

Огненият Марс е управител на вторника. Сънищата на този ден отразяват вашите лични желания и стремежи. Като мъжка планета, Марс също се смята за планета воин, така че сънищата могат да съдържат скандали и борби за надмощие.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха, а скандалите в живота ви няма да има в близко бъдеще.

Ако виждате в съня си остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.

Ако сънят ви е бил неприятен, това говори за преобладаване на егоистичните желания и високо самочувствие.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети