Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 03.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 03.12.19

Сънищата и Луната – вторник – 03.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 7 лунен ден

Повечето от тези сънища са пророчески. В отличие от другите дни те по-лесно се тълкуват. Сънят може да съдържа информация за вашата истинска цел, за настоящите дела, които ще ви донесат истинска радост и значителни ползи. 

Най-голямо внимание трябва да се обърне на думите, които чувате в сънищата - именно в тях се съдържа посланието, адресирано до вас. Всеки, който може правилно да интерпретира смисъла на думите, чути в съня, ще открие много полезни неща, защото ги изпраща подсъзнанието, което се изразява в съня чрез думи в седмия лунен ден.
Думите изречени в съня е желателно да се запишат веднага като се събудите, а на следващия седми лунен ден да се сравни с това, което може да чуете отново. Ще направите невероятно откритие. 

Ако в съня си видите някакъв символ, който има значение за вас, т.е. олицетворява за вас висш авторитет, висшата мъдрост и т.н., тогава всичко, което се казва, ще бъде директно откровение за вас. Ако вярващите в съня си видят Исус Христос, Божията майка или Йоан Богослов, тогава всичко, което е казано, трябва да бъде взето под внимание.

Сънища при Луна във Водолей

Може да получите „иновативните“ идеи, представени от Луната във Водолей.  Интуицията ви ще бъде изострена до краен предел. Могат да се появят не само сънища, в които ще присъстват нови и оригинални решения на стари проблеми. Почти всяко изображение и събития, които видите насън, ще съдържат указания и съвети. Освен това, те могат да бъдат свързани с почти всеки аспект от живота ви.    

Има голяма вероятност от така нар. Космически сънища (откровения) през този период. Следователно, много тайни могат да се разкрият пред вас в дните на Водолея. 

Дните на Водолея се считат за едни от най-непредвидимите по отношение на емоциите, които ни завладяват. Виновникът за това е главният управител на Водолей - планетата Уран.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети