Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 06.07.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 06.07.21

Сънищата и Луната – вторник – 06.07.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 26 лунен ден (след 03:05ч)

През деня цялата информация се представя на човек в изкривена форма, така че повечето от заключенията, които той прави в този лунен ден са грешни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете, да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, това показва, че имате твърде ниско самочувствие, над което трябва да поработите.

Ако в сънищата си сте проявили такива качества като егоизъм, алчност, гняв, суета, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, означава, че сте такива и в реалния живот. Ако сте били твърде критични към себе си в съня си, трябва да помислите за обективността на собствената си самопреценка, така че да не пречи на разкриването на истинските ви способности в реалния живот.

Сънищата при Луна в Близнаци (след 04:25ч) отразява приятелското ни общуване с хората около нас. Много е вероятно да сънувате някой, с когото се чувствате добре и ви е приятно да разговаряте. Сънищата през този период могат да отразят как средата ни се отнася към нас в реалността.

Също така те вероятно ще са леки и приятни, „въздушни”, с бързо сменящи се образи и сцени.

Сънищата във вторник

Огненият Марс е управител на вторника. Сънищата на този ден отразяват вашите лични желания и стремежи. Като мъжка планета, Марс също се смята за планета - воин, така че сънищата могат да съдържат скандали и борби за надмощие.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в правилна посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха, а скандали в живота ви няма да има в близко бъдеще.  Ако виждате в съня си остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.

Ако сънят ви е бил неприятен, това говори за преобладаване на егоистичните желания и високо самочувствие.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети