Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 06.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 06.08.19

Сънищата и Луната – вторник – 06.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 6 лунен ден

През този период се отваря канал за директна комуникация с Висшите сили на Космоса. Човек получава възможността да възприема тънки потоци от космическа енергия, информация от други измерения.

Шестият лунен ден е свързан както със стихията на водата, така и със стихията на въздуха. Събитията от този период са спокойни, като плавното течение на водата и леки като въздуха.

Нееднозначен ден за тълкуването на сънищата. Те могат да бъдат или напълно безсмислени и празни, или пророчески. Може да получите откровения, предсказания и наставления от духовни водачи от други духовни измерения. И само вие сами ще можете да определите какъв сън сте имали.

В този момент сънищата могат да ви сигнализират за незавършени дела или енергийни връзки с миналото, от които трябва да се отървете. Основното в този ден е да бъдете много внимателни към всички образи, които ще видите в съня и да ги интерпретирате правилно. Но да направите това няма да е толкова лесно. Не се опитвайте да разберете всичко рационално или да намерите отговора в съновниците. Напълно разчитайте на интуицията си и усещанията, които ви остават след сън. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

След събуждане, не забравяйте да запишете съня си, защото пророческите сънища много бързо се забравят и забравеното човек подсъзнателно замества с нещо измислено или желано.

Сънищата понеделник  срещу вторник

Огненият Марс покровителства вторника и неговите сънища. Те отразяват вашите лични желания и стремежи. Ако виждате в съня си остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха, а скандалите в живота ви няма да има в близко бъдеще.

Ако сънят ви е бил неприятен, това говори за преобладаване на егоистичните желания и високо самочувствие.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати