Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 07.09.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 07.09.2021

Сънищата и луната – вторник – 07.09.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Символи на 1 лунен ден (от 03:52 ч до 07:02 ч) са лампа, „третото око”, затова сънищата се считат за пророчески, но само, ако имате правилната интерпретация и правилния подход към тях. Не търсете трескаво в съновниците за това, което сте сънували. Подхождайте към този въпрос избирателно. 

Ако са били лоши сънища, не се вкопчвайте в тях, тъй като те са склонни да влияят както на вашето настроение, така и на вашето благополучие през целия месец. Опитайте се да забравите за тях незабавно. Ако непрекъснато се връщате в мислите си към лошия сън, това не обещава нищо добро. Освен, че ще намали вашата работоспособност, ще развали настроението ви и ще повлияе неблагоприятно на общуването с другите. Затова не се захващайте с тях.

По-добре е да се съсредоточите само върху ярките, приятни съновидения, които сте имали. Днес полагаме основата за целия нов лунен месец. Ако се предадете на потока от негативни чувства и мисли - нито едно нещо през текущия месец няма да бъде успешно. И ако успеете да се настроите на позитивна вълна - тогава всичко ще ви спори. 

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време обикновено са практични и може да са свързани с колегите ви, работното място. В такива сънища може да подкрепяте някого или да сънувате как някой ви помага.

Луната в Дева е свързана с конкретна практическа помощ, както и с перспективите, които трябва да се очакват след такава помощ. Под помощ могат да се разбират напълно реални неща, насочени към ясен резултат: например предоставяне на финансова подкрепа или предприемане на конкретни действия на работното място, за да се изпълни някоя задача или за напредък в кариерата. 

Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и да се опитвате да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

Сънищата във вторник

Вторник се управлява от Марс - мъжка планета и доста агресивна, отговорна за личните стремежи на човека. Сънищата често съдържат много действия или събития. Те могат да отразяват най-съкровените желания или да подскажат как да преодолеем препятствията в реалния живот.

Ако сънят във вторник не съдържа активен сюжет, това показва липса на сила в действителност. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети