Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – вторник – 07.12.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – вторник – 07.12.2021

Сънищата и луната – вторник – 07.12.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

 

Те се считат за послания изпратени от Висшите сили. 

Може да имате кошмари или да видите нещо много приятно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не трябва да зацикляте върху видяното, тъй като сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте спокойно!

Тези сънища носят информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключът. 

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

Луната е в знак Козирог

Това увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Козирогът покровителства също така работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на днешните сънища.

Най-значими се явяват сънищата, свързани с изкачване на високо. Те са свързани с вашите социални постижения. Да сънувате, че се качвате нагоре, е предсказание за бърз напредък към богатство и слава; ако слизате надолу, не е добре - може да ви очакват неприятности.

Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

Сънищата във вторник

Вторник се управлява от Марс, планетата, която ни насочва и направлява да се движим само "нагоре" и само напред.

Ако имате големи планове, тогава сънят ви може да символизира вашия стремеж за постигане на целта ви, както и може да олицетворява пътя ви към себереализация и саморазвитие.

Ако сте имали неприятен, тежък и мрачен сън, може би това е знак и предупреждение за предстоящи конфликти, кавги и дори заговор срещу вас.

Ако, напротив, сънят е ярък, лек и непринуден, може да се смята за знак, че неприятностите остават настрана, а малките проблеми ще се решат сами или ще имате достатъчно опит и сила, за да ги решите с едно щракване на пръстите си.

Ако сънят е неспокоен и не успеете да си починете, помислете за малко почивка в реалния живот.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети