Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 08.06.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 08.06.21

Сънищата и Луната – вторник – 08.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 04:35ч са под влияние на 27 лунен ден

По това време може да получите откровения в съня си. Сънищата могат да бъдат откривателски или творчески. Това, което сънувате е отражение на вашия вътрешен свят и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно.

Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата след 04:35ч са под влияние на 28 лунен ден

Тези сънища могат да са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната се намира в този знак, тогава сънищата ни са за земни удоволствия, материално богатство, защото Телец е знак за земна стабилност, задоволяване на плътските нужди.

Каквото и да видите по време на престоя на Луната в Телец, трябва да знаете, че тези сънища дават представа как да постигнете стабилно финансово положение, каква дейност ще ви донесе стабилен доход.

Ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете - може би сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте, устройте си ден на разтоварване на тялото чрез диета, секс и други удоволствия.

Таро-календар на сънищата

Слънцето - Раждане и изгрев на слънцето, светлина, топлина и енергия - тази карта е свързана с всички тези качества. За вас започва един радостен и градивен жизнен етап. Проектите, които изпълнявате, стигат до своя логичен завършек, чистият ви ум и способността да насочите усилията си към постигане на целта ще осигурят техния успех.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети