Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 08.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 08.12.20

Сънищата и Луната – вторник – 08.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден

На този ден сънищата рядко са пророчески. По правило те ни разкриват скритите аспекти на нашия сексуален живот. Ако са били приятни, значи всичко е в ред със сексуалната ви енергия, но ако сте сънували нещо ужасно, тогава има смисъл да помислите: най-вероятно сте в депресивно състояние и сексуалността ви не се разкрива напълно.

Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. 

Тези сънища често ни насочват към нереализираните ни творчески енергии, показват силните и слабите ни страни. Ако правилно интерпретирате видяното от насън, лесно можете да определите по кой път трябва да продължите, как да развиете своя творчески потенциал, за да намерите истинска хармония и щастие в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да ни покажат фрагменти от миналия ни живот. Но във всеки случай, бъдете внимателни към символите и изображенията, с тяхна помощ можете да направите важни изводи за себе си.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време може да са свързани с колегите ви, работното място или здравето. В такива сънища може да сънувате как подкрепяте някого или как някой на вас ви помага. Най-силно темата ще се прояви в сънищата на Овните.

Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и не се опитвайте да разгадаете капризите на вашето подсъзнание. Трябва да се вслушате в собствената си интуиция. Задайте си въпрос: какво е вашето поведение, неподходящо за енергията на този период, за да събуди подобни кошмари? 

Може би затваряте очите си за непосредствените си отговорности, отлагате някакво дело, което трябва да бъде свършено? 

Или може би сте отхвърлили нуждата да помогнете на някого от обкръжението си, въпреки че е трябвало и бихте могли да го направите?                                        


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети