Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 09.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 09.02.21

Сънищата и Луната – вторник – 09.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 27 лунен ден (до 06:09 часа)

Някои школи  вярват, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си.

След като се събудите е възможно да почувствате неприятно чувство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се опитате да разберете истинските причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата в 27 лунен ден рядко са пророчески. Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънища при Луна в Козирог

Сънищата са под влияние на Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията, съдбата и късмета. Може да показват какво подготвя животът за нас - перспективите, плановете и събитията, които ни очакват.

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на днешните сънища.

Сънищата във вторник

Вторник се управлява от Марс - мъжка планета и доста агресивна, отговорна за личните стремежи на човека. Сънищата често съдържат много действия или събития. Те могат да отразяват най-съкровените желания или да подскажат как да преодолеем препятствията в реалния живот.

Ако сънят във вторник не съдържа активен сюжет, това показва липса на сила в действителност.                                                                                                                                                   


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети