Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – вторник – 09.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – вторник – 09.03.21

Сънищата и Луната – вторник – 09.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 05:00 часа са под влияние на 25 лунен ден, а след това на 26 лунен ден. Малко трудно ще успеете вероятно да прецените в кое време попада съня ви. Сънищата в 25 лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Сънищата на 26 лунен ден могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Те разкриват тайните страни на душата.

Това че Луната продължава да е в знак Козирог, увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали. Ако ви вълнува работата и кариерата, тези въпроси също могат да бъдат отразени в сънищата ви. Може да намерите своите отговори, ако успеете да ги изтълкувате правилно.


Сънищата във вторник

Огненият Марс е управител на вторника. Сънищата на този ден отразяват вашите лични желания и стремежи. Като мъжка планета Марс също се смята за планета воин, така че сънищата могат да са изпълнени с напрежение, скандали и борби за надмощие.

Ако сънят ви е бил спокоен, това означава, че сте насочили енергията си в определена посока, лесно и бързо можете да се справите с трудностите, възникващи по пътя към успеха, а скандали в живота ви няма да има в близко бъдеще.                                                         

Ако виждате в съня си остри предмети, това говори за вашата готовност към активни действия. Яркият сън означава, че сега сте изпълнени с жизнена сила.                                                          

Ако сънят ви е бил неприятен, това говори за преобладаване на егоистичните желания и високо самочувствие.

 

Таро календар на сънищата

3 Жезли – Сънищата от тази нощ могат да са свързани с връзката ви и да показват, че тя е ориентирана към бъдещето. Вашият съюз е изграден върху солидна, креативна основа, която ви позволява смело да планирате най-далечното бъдеще. Ако все още сте сами, означават, че вече сте положили основата за силна връзка с друг човек и сега остава само да изчакате малко тази връзка да бъде осъществена.                                                                                                                                                                                                                                                


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати